home pret media stiri cazuri lege
 
COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ
 

PRET FILAJ STANDARD

Pachet de filaj pentru cazurile simple in care vectorul are o mobilitate redusa si nu isi ia deloc masuri de precautie. Investigatiile facute de detectivi particulari profesionisti sunt de calitate, iar amploarea lor poate fi sporita la cererea clientilor.

PRET FILAJ ULTRA

Pachet de supraveghere pentru cazurile cu o complexitate sporita. Detectivi particulari opereaza in echipe mai mari si realizeaza investigatii asupra tertilor care intra in contact cu vectorul. Numarul de detectivi particulari difera in functie de situatie.

PRET FILAJ PREMIUM

Filajul premium acopera toata gama de tehnici si este realizat pentru a extrage toate informatiile de care un client are neaparat nevoie de la un vector care isi ia masuri de precautie. Numarul de detectivi particulari este stabilit in functie de contra-masurile persoanei vizate.

PRET INVESTIGATIE SIMPLA

Dosarul informativ realizat include toate informatiile despre un individ sau o firma care reprezinta interes pentru un client. Calitatea informatiilor este desavarsita. Detectivi particulari extrag detale necesare si le dau spre sinteza analistilor de informatii.

PRET INVESTIGATIE COMPLEXA

Vectorii care sunt implicati in mai multe activitati necesita un volum mai mare de munca. Implicit pretul investigatiilor creste, desi calitatea informatiilor ramane in continuare deosebita este nevoie de mai multe echipe de detectivi particulari pentru a strange date.

PRET DEPISTARE MICROFOANE

Verificam la cerere daca in biroul sau casa ta sunt microfoane, camere wirless sau alte dispozitive de interceptare. Folosim tehnici complexe de detectare a microfoanelor si camerelor ascunse. Depistarea eventualelor brese de securitate se face rapid si sigur.

TESTE DE INTEGRITATE

Pachet special pentru clientii care vor sa foloseasca detectivi particulari pentru a testa loialitatea propriilor angajati. Detectivi particulari special pregatiti pentru asta vor face evaluari complexe. Sunt vizate principalel amenintari la adresa angajatilor.
 
 
Contact detectivi
office@serviciidetectivi.ro
detectivi@ancheteprivate.ro
detectivi@serviciidetectivi.ro
contact@serviciidetectivi.ro
jobs@serviciidetectivi.ro
Telefon: 0728.112.401; Fax: 031.817.90.78

S.C. COMPANIA DE ANCHETE SI FILAJ S.R.L.

 
Solutii informative
Detectivi particulari ai Companiei de Anchete si Filaj evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Solutiile oferite de detectivi particulari cu experienta au cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivi particulari spun ca sansele lui de reusita sunt nule.Nu dorim doar sa va luam banii, vrem sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea. Va punem la dispozitie detectivi particulari impreuna cu toti expertii si analistii care lucreaza pentru noi. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi particulari. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj.